Bioptron

BIOPTRON SVETLOBNA TERAPIJA ZA HITREJŠE CELJENJE IN LAJŠANJE BOLEČIN

Tehnologija, ki je prejela Nobelovo nagrado, učinkovito zdravi in preprečuje številne zdravstvene težave, kot so:

BOLEČINA

Klinično dokazana in certificirana medicinska metoda zdravljenja bolečine BIOPTRON s polarizirano svetlobo prodre globoko v tkivo in pospeši zdravljenje, znatno zmanjšuje vnetje in izboljšuje krvni obtok.

SEZONSKE MOTNJE RAZPOLOŽENJA

Bioptron je klinično testirana in certificirana terapija za premagovanje sezonskih motenj razpoloženja (SAD). Jeseni in pozimi lahko kratki in pusti dnevi pri nekaterih ljudeh povzročijo občutke utrujenosti,slabega razpoloženja in pomanjkanje energije. Te simptome, znane tudi kot zimska depresija, povzroči nihanje notranje biološke ure. Pomanjkanje svetlobe lahko negativno vpliva tudi na ritem spanja.

TEŽAVE S KOŽO

BIOPTRON je klinično dokazan in preverjen medicinski pripomoček za zdravljenje dermatoloških motenj in težav s kožo pri odraslih in otrocih. Svetlobna terapija v enakem razmerju modre in rdeče svetlobe prodre globoko v kožo ter napade in uniči bakterije, ki povzročajo izbruh aken. Izkazalo se je, da terapija BIOPTRON zgladi brazgotine, nastale zaradi različnih bolezni kože (npr. obsežen izbruh aken).

RANE

Klinične raziskave so dokazale, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na določene celice kože, znane kot fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo BIOPTRON v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov.