Nekirurška Terapija

Kjer druge terapije ne uspejo, Nekirurško globoko tkivna terapija uspe! 

Nekirurška globoko tkivna terapija učinkuje tudi takrat, ko zdravljena ni mogoče opraviti z ostalimi vrstami terapij.

Nekirurška globoko tkivna terapija se razlikuje od običajnih masaž, ki vplivajo na izboljšanje globokih tkiv. Nekirurška globoko tkivna terapija deluje na brazgotinsko tkivo, kristalizacijo in kalcifikacijo v telesu ter sprošča mišično napetost in vozle v mišicah. Kar je najbolj pomembno, se z navedeno terapijo poišče izvor bolečine in se jo v nadaljevanju odpravlja.

Ko je naše telo v stanju čustvenega ali fizičnega stresa, lahko v telesu pride do vnetja, in sicer fibrin, imenovan tudi faktor la, ki je visoko polimerna beljakovina, ki zaradi svoje vlaknaste zgradbe in netopnosti vpliva na strjevanje krvi ublaži kislost in s tem pride do ravnovesja v telesu. Če je območje še naprej vneto, se sčasoma oblikujejo kalcifikacija, kristalizacija in brazgotinsko tkivo, kar povzroča bolečino in omejevanje gibanja. Za vnetje in brazgotinsko tkivo pri ljudeh je lahko več vzrokov, in sicer: operacija, slaba prehrana, stres, poškodbe, anskioznost, pomanjkanje telesne dejavnosti, lahko pa tudi kombinacija vsega naštetega. Po več letih kopičenja brazgotin, se lahko zmanjšata prožnost in obseg gibanja. Bolečina lahko včasih traja tudi leta po tem, ko je prišlo do poškodbe oz. bolečine.

Z svojim znanjem in izkušnjami, zagotavljam rezultate pri izvajanju nekirurške globoko tkivne. Potrebno pa je poudariti, da z navedeno terapijo
NE ZDRAVIM, temveč odpiram kanale in blokade, kar omogoči telesu, da pride do boljse prekrvavitve, in telo se pozdravi samo.

Prednosti globoko tkivne terapije so:
– obnavlja živčni system
– spodbuja prekrvavitev vsake celice
– razstruplja in tonira fibrozne mišice

Nekirurška globo tkivna terapija je učinkovita pri naslednjih težavah:

Emocije

Ključ do ozdravitve je razumevanje, kako čustva povzročajo težave v naših tkivih. Spoznati moramo, kako čustva igrajo vlogo pri našem vsakdanjem zdravju, kar je spodbudilo mojo željo, da pomagam drugim, da se naučijo naravnega pristopa k zdravljenju našega telesa, fizično in čustveno.

Odkrijte svojo pot do zdravljenja

Naše misli nas tvorijo in oblikujejo, vendar z načinom razmišljanja in prepričanja, smo lahko na pravi poti ali pa se oddaljimo od naših ciljev in želja. Ko čustev ne asimiliramo in se na njih ne odzovemo pravilno, se »shranijo« v poškodovanem tkivu ali šibkejših sklepih telesa. Z mano se boste naučili prepoznati razliko med fizično in čustveno poškodbo in jo čutili in se na njo pravilno odzvali.

Naše življenje nadzirajo odločitve, ki jih sprejemamo in vanje verjamemo, s tem pa je povezano naše počutje in početje. Naj vam moje strokovno znanje in smernice tlakujejo pot, da boste lahko uživali svoje življenje v največji možni meri, hkrati pa bogatili življenja drugih

Nekirurška globo tkivna terapija je učinkovita pri naslednjih težavah:

Moja čustvena svetovanja so namenjena tistim, ki so predani polnemu življenju in vanj verjamejo. Če želite spremembo, je čas, da jo storite. Prebudite zdravilca v sebi in spoznajte svojo moč zdravljenja! Podpora in močan odnos sta ključni sestavini za povrnitev in ohranjanje vašega popolnega zdravja. Pri mojih svetovanjih in izvajanju terapij, neumnih vprašanj ni.

Znižano, Do 31. Maja, normalna cena je €125.00

Contact us at : 386 30 634-988

Če se nerazrešena travma- lahko shrani v vaše mišice.fascije, organi, celice, in in preostali del vašega fizičnega telesa, tako lahko veselje, hvaležnost, obilje, ‘ljubezen in mir.
Vaše telo je tudi varen prostor.