O nas

“Pred nekaj leti sem se soočala z veliko travmo in čustveno bolečino, saj sem izgubila 19 letno hčerko s posebnimi potrebami. Po izgubi, sem pogosto razmišljala, kako je doživljala življenje z njene perspektive s vsemi diagnozami, ki so jih postavili zdravniki. Šele takrat sem prišla do spoznanja, da so naša telesa zasnovana tako, da se zdravijo s pravilno prehrano in življenjskim slogom. Odkrila sem zdrave navade, ki zagotavljajo poti do fizičnega in čustvenega zdravljenja, kar je zahtevalo tudi spremembo mojih življenskih navad. Ugotovila sem, kako lahko stres, čustva in naše misli, drastično vplivajo na naš um in telo.

Srečanje in spoznavanje metod zravljenja z nekirurškim zdravljenjem globokih tkiv, je bila zame izredna izkušnja. Spoznala sem, kako čustva vplivajo na naše zdravje in povzročajo poškodbe v naših tkivih in da lahko z to tehniko pomagam ljudem z teżavami.

Pristopila sem k učenju te tehnike z željo, da pomagam ljudem, da jim svetujem in pomagam spoznati zdrav in naraven pristop do zdravljenja svojih teles, tako fizično, kot čustveno. Svoje delo opravljam strokovno, čustveno in z veliko željo, da ljudem pomagam in omogočim živeti brez bolečin.

V času terapije se energetsko povežem z vami, začutim kje je točka, ki povzroča bolečino, ki jo nato s komolci odpravim. Nekirurško zdravljenje globokih tkiv opravljam s komolci, ki zna biti boleče, vendar zelo učinkovito.

Veselim se sodelovanja z vami”

Naročite se na naše novice