Avacen

AVACEN (napredno izboljšanje žilnega obtoka)

AVACEN 100 je patentiran medicinski pripomoček razreda II, ki ga je odobrila FDA in uporablja najsodobnejšo tehnologijo, ki jo je razvila družba AVACEN Medical. Vključuje toplotno terapijo in negativni pritisk za povečanje lokalne cirkulacije in dovajanje toplote v edinstveno žilno mrežo, ki se nahaja na dlani. Zvišanje temperature krvi na tej “enotirni točki zdravljenja” (dlan) naravno poveča temperaturo krvi v celotnem telesu prek krvnega obtoka. To lahko koristi celotnemu telesu.

Pri napravi AVACEN 100 se uporablja metoda zdravljenja AVACEN (ATM) – ne invazivna tehnološka platforma za obvladovanje bolečine pri ljudeh z normalno telesno temperature. Ta tehnološka platforma uporablja mikroprocesorsko krmiljeno komoro, ki obdaja roko z rahlim negativnim pritiskom, hkrati pa dodaja toploto na dlani. Ta negativni tlak poveča količino krvi v edinstvenih žilnih mrežah dlani, medtem ko se toplota iz računalniško vodene blazinice dlani hkrati prenaša v te razširjene žilne mreže.

Uporaba:

Zmanjšuje bolečino v sklepih in mišicah*

Togost*

Mišični krči*

Sprostitev mišic*

Kako Deluje

Povečanje temperature krvi v telesu iz notranjosti vašega žilnega omrežja in ne od zunaj z uporabo spa, savne ali grelne blazine je ključ do celotnega postopka. Dlan je zaradi edinstvene mreže krvnih žil, eno najboljših mest za uporabo toplotne terapije, ki je zelo blizu kože.

Ko se telo naravno segreje, se v dlani in stopala pretaka več krvi, da bi se odvečna toplota razpršila. Zato lahko ponoči nogo izvlečete iz pokrivala in se tako zlahka ohladite. Naprava AVACEN je obrnila ta proces in vam pomaga izboljšati mikrocirkulacijo vašega telesa.

Čeprav se ta metoda zdi preprosta, je bila pravzaprav spregledana kot rešitev za zdravljenje, saj je bila, razen namernega ustvarjanja hipertermije za zdravljenje raka, je bil glavni namen dovajanja toplote v krvni obtok čim bolj varen prehod ljudi, ki so utrpeli hud mraz in šok, na normalno telesno temperaturo. Ko si je telo opomoglo, je bilo delo opravljeno in ni bilo potrebe po nadaljnjem segrevanju ali testiranju.

Patentirana metoda zdravljenja AVACEN (ATM) nadaljuje z dovajanjem toplote v krvni obtok pri ljudeh z normalno telesno temperaturo. Rezultat: telo si prizadeva odvesti to nezaželeno infuzijo toplote tako, da prečrpava ogreto kri skozi globoka tkiva, kar povzroči, da krvne žile in kapilare po vsem telesu razširijo, da bi odvedle to odvečno toploto. Ta običajni proces toplotne izmenjave imenujemo sevanje. Posledica tega so pomembne koristi za artritis in sprostitev mišic.

Vakuumska komora

Ko roka, zaprta v posebno patentirano rokavico, je nameščen v vakuumski komori, delujeta podtlak in toplota varno povečati temperaturo in kri volumen, ki teče skozi arteriovenske anastomoze velikega volumna (AVA). Pomembno je vedeti, da je uporaba toplote brez podtlaka neučinkovita

Microcirculation diagram

Pospeševanje mikrocirkulacije Povečana mikrocirkulacija poveča dovod kisika in prehrano v skeletne mišice, medtem ko odnašajo ogljikov dioksid in odpadke. Rezultat – bolj zdravo, bolj sproščene mišice po celem telesu.

Simbol toplote

Dovajanje toplote v cirkulacijski sistem zmanjša gostoto krvi (viskoznost) in poveča mikrocirkulacijo. Redkejša kri omogoča učinkovitejši pretok skozi skeletne mišice na poti do manjših vazodilatiranih kapilar (mikrovaskularni obtok), ki jih telo uporablja za oddajanje odvečne toplote, ki jo proizvaja ATM.body uporablja za sevanje odvečne proizvedene toplote ATM.

20 minutni tretma

Prstanec roke brez zdravljenja

beforeafter

Izjava o omejitvi odgovornosti

Svetujemo vam, da pregledate in razumete predstavljene ideje in nasvete ter se pred njihovim izvajanjem posvetujete s svojim zdravnikom. Holistic Beyond zavrača vsakršno odgovornost (vključno s kakršnimi koli poškodbami, škodo ali izgubo), ki izhaja iz informacij na tem spletnem mestu. Informacije o zdravju na tem spletnem mestu so zgolj informativne narave in niso namenjene kot medicinski vodnik za samozdravljenje. Ne predstavljajo zdravniškega nasveta in jih ne smete razumeti kot takega ali uporabljati namesto zdravniškega nasveta vašega zdravnika.